automation

Tervezhető jövő = | AUTOMATIZÁLÁS |

Sokszor ismétlődő, vagy rendszeres céges IT folyamatait érdemes lehet automatizálni. Ezzel hosszú távon pénzt, időt, és emberi erőforrásokat takaríthat meg.

Microsoft technológiákban jártas, tapasztalt, minősített szakembereink on-prem és online környezetben is tudnak megoldásokat ajánlani, tervezni és bevezetni az Ön cégénél.

Gyorsuló világunkban egyre több és több feladat hárul a munkavállalókra, melyek idővel akár jelentős részét is képezik napi rutinjuknak.

Automatizálásban jártas mérnökeink elemzik az Önök rendszeres és visszatérő munkafolyamatait, megtervezik a lehetséges automatizmusokat, és implementálják őket szakrendszereikbe, amelynek segítségével munkaidőt, pénzt és energiát takaríthat meg hosszú távon, valamint ezáltal jelentősen csökkentheti munkavállalói leterheltségéből fakadó frusztráltságát

Young Programmer working in software javascript computer in IT office, Writing codes and data code website and coding database technologies to find solution to problem.
turned on gray laptop computer

Tételezzük fel, hogy Ön cégében napi rendszerességgel kell bizonyos fájlokat mozgatni, archiválni, esetleg ütemezetten végrehajtani bizonyos eljárásokat, vagy riportokat generálni.

Ha Önök korábban ezt úgy oldották meg, hogy minden nap jelzett az időzített figyelmeztetés a munka elvégzéséért felelős munkavállalónál, hogy ne felejtse el a napi rutint elvégezni, akinek ez egy idegörlő, folyamatosan készenléti állapotot és stresszt eredményezett, akkor nemes egyszerűséggel az automatizálás keretében olyan megoldásokat javaslunk és építünk ki Önöknek, melyeket alkalmazva nem csak a munkavállalójának lesz stresszmentesebb a napi munkavégzése, hanem a cége is biztos lehet benne, hogy az adott munkafolyamat bármely kolléga esetleges távolléte esetén is lefut az előre meghatározott időben, és az értesítéseknek köszönhetően Ön nyugodtan hátra dőlve ellenőrizheti a folyamat sikerességét, vagy értesülhet az esetleges problémákról is.

Néhány egyszerűbb megoldás

De csak a képzelet szabhat határt.

Közös folyamatokra használható scriptek

Ciklikus megoldások

Tömeges feldolgozás

Sablonból dolgozás

Ütemezett jelentés küldés

Információ és technikai segítségnyújtás
info kukac focussolutions.hu

Levelezési cím
2310 Szigetszentmiklós, Jázmin u. 4/b.

Focus Solutions Kft.

Adószám: 32045952-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-221857

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány
Focus Solutions Kft. - 219

Focus Solutions Kft. - A megoldásokra fókuszálva! © 2024.

MS1